Forside

Referencer

 

Min virksomhed ASIMUT software ApS har benyttet up2date Bogføring siden 2007 og vi har altid været meget tilfredse. Både Bent og hans ansatte er omhyggelige, hjælpsomme, venlige og fleksible – alt sammen til en meget konkurrencedygtig pris!

Vi eksporterer software til kunder i en række lande indenfor og udenfor Europa, og up2date holder styr på vores bilag uden problemer, selv når de er på engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og russisk.

Mads Skovbjerg Paldam

 

azimutwww.asimut.com
 

Siden jeg åbnede min salon i 2008 har jeg benyttet mig af den fine service, jeg har fået af up2date Bogføring. Ud over at jeg har fået mit regnskab lavet, har jeg ofte benyttet mig af en god rådgivning undervejs. Der er altid en hurtig reaktion, når jeg behøver hjælp. Det sætter jeg stor pris på – men prisen hos up2date Bogføring er til gengæld billig. Jeg kan kun anbefale andre at få deres regnskab lavet af up2date Bogføring.

Betina Åberg


frisor-aberg
www.frisor-aaberg.dk
 

Gennem flere år har jeg benyttet up2date Bogføring til at ordne mine regnskaber. Tingene har altid været i orden, når jeg har modtaget bilag retur. Så har vi snakket om balancen og gennemgået den. Jeg har fået mange gode råd over en kop kaffe hos up2date Bogføring vedrørende afvigelser, der er forekommet i omkostningerne. Jeg sætter stor pris på den personlige kontakt, der altid er mellem os.

Viggo Steen

 


afg
www.aarhusfugeteknikoggulvslibning.dk
 

Som nystartet virksomhed har jeg fået en masse hjælp hos up2date Bogføring. Der er mange ting at tage vare på i starten, men til gengæld har jeg fået en masse gode råd til en fornuftig pris. Det er skønt at have styr på bogføringen. Jeg er bedst til at reparere mobiltelefoner, iPhones og selvfølgelig også iPads.Fremover vil jeg blive ved med at benytte denne gode leverandør.

Özcan Dumano

 


repphone
www.repphone.dk
 

Vi hos Malling Pizzaria I/S sætter stor pris på up2date Bogføring, som vi har benyttet gennem flere år. Der er altid hurtig respons, når vi har nogle pågående spørgsmål fra f.eks. offentlige myndigheder. Vi kan altid få hjælp, også udenfor normal arbejdstid. Telefonen bliver taget med det samme og et eller andet spørgsmål bliver besvaret omgående.Også lønnen ordnes af up2date Bogføring, vi ringer tallene ind eller sender dem på SMS, og så går resten af sig selv. Efter få dage ligger lønsedlerne i vores postkasse.

Derudover sætter vi stor pris på, at bilagene til bogføring bliver afhentet på vores adresse og afleveret igen efter endt bogføring. Ved aflevering kigger vi sammen på balancen, så vi véd, hvordan resultatet er blevet.

Murat Toy og Serdar Yildirim

 


maling_pizzawww.mallingpizza.dk

But andrew told his wife, this is https://pro-academic-writers.com/ wonderful