Forside

Samarbejdspartnere

”Vi indgår i et samarbejde med Regnskabsfabrikanten – et godkendt revisionsfirma – som er specialiseret i at levere revisorydelser til mindre virksomheder. Regnskabsfabrikanten har et fastpriskoncept, betydende at virksomhederne altid ved hvad revisorregningen bliver.

Regnskabsfabrikanten har et landsdækkende netværk med selvstændige bogholdere og i fællesskab tilbyder vi ”hele pakken” (administration, bogføring, regnskab, skat, revision mv.).

Allan Bernhard, reg. revisor og partner

http://www.regnskabsfabrikanten.dk

Regnskabsfabrikanten_web


Naturligvis benytter vi Jyske Bank

http://www.jyskebank.dk

 jyskebank


micado, Aalborg:

Det har været en glæde for os at få gode råd om problemer vedrørende virksomhedsvækst og udvikling. Vores gode sparringspartner Anita Overgaard udtaler: ”Så ka’ I lære det!” Og det er faktisk lykkedes. Fortsættelse med dette samarbejde følger.

http://www.micado.dk/

Stellar Finans fra Mamut:

Dette bogføringsprogram har vi benyttet siden årtusindskiftet. Naturligvis med opdateringer undervejs. Samtlige kunder roser de nemt overskuelige og let forståelige udskrifter, og når vi har benyttet dette program i så lang tid, udtrykker det vel kun vores tilfredshed?

http://www.stellar.dk/

Here are some examples of form and forum in context why is it considered bad form to put the bottle https://pro-essay-writer.com/ on the table when opening it